Taxi Wateringen

Bel Taxi Haag voor Taxi Wateringen

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Wateringen – Snel, makkelijk en goedkoop

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Lang wachten op Taxi Wateringen kennen wij niet

Wateringen behoort ook tot ons werkgebied. Lekker snel en comfortabel van en naar Wateringen? U kunt bij ons terecht voor Taxi Wateringen. Reist u met een baby of kind, dan kunnen wij ook een autostoel voor de baby of een kinderzit regelen. Mocht u dit willen, dan horen wij dit graag vooraf. Pinnen in de auto of betalen met credit card kan bij al onze taxi’s. Contant is uiteraard ook mogelijk.

Taxi Wateringen

Taxi Wateringen

SNEL & PROFESSIONEEL

Lekker snel van en naar Wateringen doet u via Taxi Haag. Voor al uw Taxi Wateringen ritten zijn wij de juiste partner. Hygiëne, comfort, veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het zelf!

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Voor alle Taxi Wateringen groepsvervoer kunt u terecht bij Taxi Haag. Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.