Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar valt onder ons werkgebied

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Wassenaar – Snel, goedkoop en luxe

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Een taxi naar of van Wassenaar nodig?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor een rit naar of van Wassenaar? Dan hoeft u niet verder te kijken; bij Taxi Haag kunt u tegen scherpe tarieven een taxirit naar of van Wassenaar boeken. Wij hanteren scherpe tarieven, ontzorgen u volledig en komen onze afspraken tot in perfectie na. 

Voor een taxi in Wassenaar bieden wij meerdere mogelijkheden aan. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van één van onze auto’s (max. 4 personen) of van één van onze taxibusjes (max. 8 personen). Met deze wagens rijden wij zowel voor particuliere klanten uit Wassenaar als voor zakelijke klanten uit Wassenaar. 

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een taxi van Den Haag naar Wassenaar? Dergelijke ritten zijn voor ons op het lijf geschreven. Door de jaren heen hebben onze chauffeurs namelijk onwijs veel ervaring opgedaan, waardoor wij de gehele regio uit ons duimpje kennen. Dit zorgt ervoor dat wij u op een snelle, veilige en aangename manier van locatie A naar locatie B brengen.

Tijdens deze taxirit naar of van Wassenaar komt u helemaal niks tekort. Onze auto’s en busjes zijn ruim, zijn van alle gemakken voorzien en zien er bovendien keurig uit. Wij hechten veel waarde aan uw comfort en aan de hygiëne; u hoeft zich hier dan ook geen enkele zorgen over te maken. Ondertussen is onze chauffeur ook altijd te porren voor het maken van een gezellig praatje. Wilt u graag tijdens een zakelijke taxirit nog even aan het werk? Ook dat is mogelijk dankzij onze luxe en ruime auto’s.

Als u op zoek naar een taxi in Wassenaar bent, let u ongetwijfeld ook op de tarieven. Wij hebben wat dat betreft goed nieuws; wij hanteren zéér scherpe tarieven. Bovendien hanteren wij vaste tarieven vanuit Wassenaar naar verschillende belangrijke bestemmingen in ons land. Meer informatie over deze tarieven is te vinden op onze pagina ‘vaste tarieven’. Mocht u een rit vanuit Wassenaar een andere bestemming willen maken, maken wij graag een prijsopgave voor u op. Op onze pagina ‘taxi tarieven’ vindt u meer informatie over de totstandkoming van onze tarieven. Wij hechten veel waarde aan transparantie en betrouwbaarheid!

Wilt u direct een taxi naar of van Wassenaar reserveren? U kunt dit bij Taxi Haag doen door direct online een taxi te boeken. U kunt echter ook telefonisch met ons contact opnemen op telefoonnummer 070 22 11 694. U kunt ook naar dit nummer bellen indien u vragen heeft over een bepaalde taxirit of als u meer informatie wenst te hebben. Mocht u snel een taxi willen bestellen, kunt u ook naar bovenstaand nummer een Whatsapp bericht sturen. 

Taxi van Wassenaar naar Schiphol?

Heeft u een vakantie voor de boeg staan? Of moet u een zakenreis maken? Indien u van de luchthaven Schiphol vertrekt, hebben wij ook een interessante dienst voor u. Wij hanteren voor de rit Wassenaar-Schiphol namelijk vaste tarieven. Door deze vaste tarieven weet u exact waar u aan toe bent en komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan.

Een taxi Wassenaar-Schiphol of een taxi Schiphol-Wassenaar is bij ons mogelijk tegen de volgende scherpe tarieven:

  • Wassenaar-Schiphol: 50 euro (max. 4 personen) of 65 euro (max. 8 personen)
  • Schiphol-Wassenaar: 60 euro (max. 4 personen) of 75 euro (max. 8 personen)

Indien u van onze diensten gebruikt maakt, weet u dus vooraf welk tarief u moet betalen. Tijdens de rit geniet u van het gewenste gemak en het gewenste comfort. Bovendien bent u verzekerd van de gemaakte afspraken; op het afgesproken tijdstip staat de chauffeur van ons op de afgesproken locatie voor u klaar. Dat is zowel het geval als wij u naar Schiphol brengen als wij u op Schiphol ophalen.

Wilt u direct een taxi naar of van Wassenaar reserveren? Boek deze taxi direct via de website van Taxi Haag of neem telefonisch contact op; 070 22 11 694. We verwelkomen u graag in één van onze wagens!

Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit van en naar Wassenaar in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Een Taxi Wassenaar bestellen doet u online, via de telefoon of gemakkelijk via Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Groepsvervoer van en naar Wassenaar met Taxi Wassenaar?  Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.