Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar valt onder ons werkgebied

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Wassenaar – Snel, goedkoop en luxe

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Luxe voertuigen en proffesionele chauffeurs voor Taxi Wassenaar

Onze luxe voertuigen rijden dagelijks van en naar Wassenaar. Wij zijn niet voor niets steeds vaker de nummer 1 keuze als het gaat om Taxi Wassenaar. Luxe en comfort is wat al onze voertuigen als eigenschappen beschikken. VIP Vervoer nodig? Of zakelijk vervoer? Dat kan allemaal bij Taxi Haag. Onze chauffeurs zijn ervaren professionals. Daarnaast onderscheiden wij ons ook met de snelheid waarmee onze taxi’s binnen no time bij u voor de deur staan.

Ervaar het zelf en boek snel een Taxi Wassenaar bij Taxi Haag.

ps – Wist u dat wij aantrekkelijke vaste tarieven hanteren voor alle bestemmingen buiten regio Den Haag?

Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit van en naar Wassenaar in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Een Taxi Wassenaar bestellen doet u online, via de telefoon of gemakkelijk via Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Groepsvervoer van en naar Wassenaar met Taxi Wassenaar?  Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.