Taxi Voorburg en Leidschendam

Een taxi nodig van of naar Voorburg?

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Voorburg en Leidschendam bestellen?

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi nodig in Voorburg?

Gaat u binnenkort een bezoek brengen aan Voorburg en bent u op zoek naar passend vervoer? Of bevindt u zich op dit moment in Voorburg en bent u op zoek naar passend vervoer? Voor alle taxiritten in en rondom Voorburg bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres. Met ons bedrijf richten wij ons compleet op de Haaglanden; Voorburg maakt daar uiteraard een belangrijk onderdeel van uit.

Als u een taxi in Voorburg nodig heeft, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe tarieven, wij kennen de omgeving uit ons hoofd en wij maken alle ritten zeer aangenaam voor u. Dit is onder meer te danken aan de enthousiaste taxichauffeurs. Onze chauffeurs vinden het een voorrecht om u te mogen vervoeren en maken de rit daarom zo plezierig mogelijk voor u. Uw gemak is onze zorg; dit is niet voor niets ons motto.

Wilt u vanuit Voorburg naar een bepaalde bestemming in ons land vervoerd worden? Dan is de kans aanwezig dat wij voor deze rit een vast tarief opgesteld hebben. Voor vele bestemmingen in ons land hebben wij vanuit Voorburg vaste tarieven opgesteld, aangezien dit meer duidelijkheid met zich mee brengt. Zowel voor u als voor ons. Op onze pagina ‘vaste tarieven’ vindt u hier mee informatie over. 

Indien u wij vanuit Voorburg naar een andere bestemming dienen te brengen, hanteren wij zeer scherpe tarieven. Wij willen het reserveren van een taxi namelijk voor iedereen mogelijk, betaalbaar én leuk houden. In onze ogen is dat middels twee aspecten mogelijk; transparant zijn over de prijsopbouw en scherpe tarieven hanteren. Meer informatie over de tarieven die wij hanteren, is te vinden op onze pagina ‘taxi tarieven’

Heeft u een taxi voor in Voorburg besteld? Op het afgesproken tijdstip staat onze chauffeur op de afgesproken locatie voor u klaar. U kunt instappen, onze chauffeur heet u graag welkom en start met de rit. Aangezien onze taxichauffeurs de wegen uit hun hoofd kennen, verloopt de reis zeer spoedig en aangenaam. Onze chauffeurs zijn stuk voor stuk ervaren en zorgen daardoor ook voor een zeer veilige rit.

Wilt u met meer dan 4 personen opgehaald worden in Voorburg? Ook dan bieden wij de gewenste mogelijkheid; wij hebben namelijk meerdere ruime taxibusjes in ons wagenpark. In deze taxibusjes passen maximaal 8 passagiers. Zowel voor grote als voor kleien gezelschappen kunnen wij dus passend vervoer aanbieden van of naar Voorburg. 

In al onze auto’s en taxibussen bent u van het gewenste gemak voorzien. De auto’s en busjes zijn ruim, zijn van alle gemakken voorzien en zien er ook keurig schoon uit. Wij hechten veel waarde aan een aangename rit voor u en hechten dus ook veel waarde aan de staat van onze auto. Dat merkt u direct terug als u plaatsneemt in onze auto.

Bent u op zoek naar zakelijk vervoer vanuit Voorburg? Ook dan bieden wij daar een passende dienst voor. Met ons taxibedrijf richten wij ons namelijk op zowel particuliere klanten als op zakelijke klanten. Als u gebruik van onze diensten wilt maken, bent u verzekerd van een luxe auto. In deze auto kunt u – indien gewenst – op een comfortabel manier met uw werk verder gaan. Indien u liever een praatje met de chauffeur maakt, is dat uiteraard ook mogelijk!

Wilt u direct een taxi in Voorburg reserveren? Dit is mogelijk via onze website of telefonisch op telefoonnummer 070 22 11 694. U kunt naar dit nummer ook een Whatsapp bericht sturen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld een taxi Voorburg-Den Haag? Dan vragen wij u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen; wij beantwoorden graag alle vragen voor u. Voor een Voorburg taxi bent u in ieder geval bij Taxi Haag aan het juiste adres!

Taxi tussen Schiphol en Voorburg

Wilt u graag vanuit Voorburg naar Schiphol gebracht worden? Of wilt u na afloop van uw vakantie op Schiphol opgehaald worden en terug naar Voorburg gebracht worden? Voor het luchthavenvervoer Schiphol-Voorburg en Voorburg-Schiphol bent u bij Taxi Haag ook aan het juiste adres.

Aangezien wij deze ritten met grote regelmaat uitvoeren, hebben wij besloten om hier vaste tarieven voor te hanteren:

  • Voorburg naar Schiphol: 50 euro (max. 4 personen) of 65 euro (max. 8 personen)
  • Schiphol naar Voorburg: 60 euro (max. 4 personen) of 75 euro (max. 8 personen).

Voor een bedrag van 110 euro (voor max. 4 personen) of voor 140 euro (max. 8 personen) geniet u dus van een retour Voorburg-Schiphol. U heeft hierbij nergens meer omkijken naar. Wij halen u op het gewenste tijdstip op en staan na afloop van uw vakantie op de afgesproken plek op de luchthaven te wachten. U geniet hierdoor van veel gemak en laat u vakantie dankzij onze taxidiensten op een perfecte manier beginnen!

Taxi Voorburg

Taxi Voorburg

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi bestellen dan kan dat online, via de telefoon of via Whatsapp. Taxi Voorburg snel en makkelijk geregeld. 

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Reist u met een grote groep voor Taxi Voorburg? Dan heeft u behoefte aan een taxibus. Wij verzorgen namelijk ook groepsvervoer. Gezellig en goedkoop! Al onze taxibussen ook moderne voertuigen zijn comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

Na uw Taxi Voorburg rit kun u afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.