Taxi Voorburg en Leidschendam

Een taxi nodig van of naar Voorburg?

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Voorburg en Leidschendam bestellen?

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Heeft u een Taxi Voorburg nodig?

Taxi Voorburg is een van de werkgebieden van Taxi Haag. Dagelijks brengen onze taxi’s passagiers van en naar Voorburg. Als u ook opzoek bent naar een goede taxibedrijf, dan is dat voor ons erg begrijpelijk. Steeds meer gasten kiezen voor Taxi Haag, mede dankzij onze kwaliteit en flexibiliteit. Wilt u ook via Taxi Haag een Taxi Voorburg bestellen en zelf ervaren wat het verschil tussen ons en andere taxibedrijven is? Ook voor u zijn wij dé vertrouwde partner voor al uw taxibehoeftes.

Taxi Voorburg

Taxi Voorburg

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi bestellen dan kan dat online, via de telefoon of via Whatsapp. Taxi Voorburg snel en makkelijk geregeld. 

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Reist u met een grote groep voor Taxi Voorburg? Dan heeft u behoefte aan een taxibus. Wij verzorgen namelijk ook groepsvervoer. Gezellig en goedkoop! Al onze taxibussen ook moderne voertuigen zijn comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

Na uw Taxi Voorburg rit kun u afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.