Taxi Scheveningen en Duindorp

Snel Taxi Scheveningen nodig?

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Scheveningen en Duindorp snel bestellen

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi in Scheveningen

De prachtige kustlijn, de fraaie hotels, Crazy Piano’s, het uitgaansgebied, de verschillende casino’s en de gemoedelijke sfeer. Dit zijn slechts enkele redenen waarom veel mensen een bezoek brengen aan Scheveningen. Bent u ook bezig om een bezoek aan deze onwijs leuke stad in te plannen? Dan is het aan te raden om dit bezoek goed voor te bereiden; dat doet u onder meer door een taxi vooraf te reserveren. Voor een taxi in of naar Scheveningen bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres.

In de afgelopen jaren hebben wij veel mensen van en naar Scheveningen mogen vervoeren. Onze chauffeurs weten hierdoor exact wat de knelpunten in Scheveningen zijn, hoe we op de snelste manier bij verschillende bezienswaardigheden uit kunnen komen en hoe de route al met al het snelste afgelegd kan worden. Door een taxi Scheveningen bij Taxi Haag te boeken, bent u hierdoor verzekerd van een snelle, aangename en veilige rit.

Dat wordt verder versterkt door het luxe wagenpark waar wij over beschikken. Wij beschikken over meerdere auto’s, waarin we maximaal 4 personen mogen/kunnen vervoeren. Wilt u met een groter reisgezelschap naar Scheveningen toe? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres; wij hebben namelijk ook meerdere taxibusjes rijden. In een taxibusje is plek voor maximaal 8 personen. Indien u met een groep van bijvoorbeeld 12 personen naar Scheveningen wenst te gaan, kunt u dus bij ons een auto en een taxibusjes reserveren.

Als u een taxi Scheveningen gaat reserveren, wilt u ongetwijfeld weten wat de bijbehorende kosten zijn. Over de kosten die wij rekenen, zijn wij bijzonder transparant. Wij hanteren namelijk vaste tarieven, waarbij wij op onze website ook aantonen hoe deze tarieven opgebouwd zijn. Wilt u meer weten over de taxitarieven die wij in Scheveningen hanteren? Op deze pagina vindt u daar meer over informatie over! 

Het is hoe dan ook een feit dat u bij Taxi Haag nooit té veel hoeft te betalen. Wij willen het boeken van een taxi namelijk voor iedereen leuk én mogelijk maken. Dat doen wij onder meer door goed bereikbaar te zijn en dus ook door scherpe tarieven te hanteren. 

Bent u woonachtig in Den Haag? Dan zijn wij voor u de aangewezen partij voor het boeken van een taxi van Den Haag naar Scheveningen! Welke kosten u daarvoor moet betalen? Daarvoor vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen óf om direct de taxi via onze website te boeken. U kunt bij Taxi Haag alle taxiritten online boeken; ook dat brengt het nodige gemak met zich mee. Uiteraard kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen, de mogelijkheden bespreken en direct de taxi reserveren. Daarvoor kunt u bellen naar 070 22 11 694 of een Whatsapp bericht naar dit nummer sturen.

Als u een taxi bij ons gereserveerd heeft, staat onze chauffeur op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie klaar. Nadat u allemaal ingestapt bent, heet onze chauffeur u welkom en wordt de rit gestart. U geniet hierbij van luxe in de auto, de auto is keurig schoon en ook aan de hygiëne wordt veel aandacht besteed. Wilt u de radio een bepaalde zender hebben? Geen probleem. Wilt u de airco nét iets harder aan hebben staan? Ook dat is geen probleem? Een gezellig praatje met onze chauffeur maken? Daar zijn onze chauffeurs altijd wel voor te porren.

Ondertussen zorgt onze chauffeur voor een veilig, snel en aangenaam verloop van de taxirit. Na de rit kunt u bij onze chauffeur contact betalen of per pin betalen. Uiteindelijk geniet u hierdoor met veel gemak van uw taxi Scheveningen. Wilt u direct een taxi naar Scheveningen boeken? Of wilt u in Scheveningen opgehaald worden en thuisgebracht worden naar bijvoorbeeld Den Haag of naar één van de andere plaatsen in de Haaglanden? U kunt direct online de taxi boeken óf u kunt telefonisch contact met ons opnemen. We verwelkomen u graag binnenkort in één van onze taxi’s!

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen

SNEL & PROFESSIONEEL

Voor al uw ritten van en naar Scheveningen. Boek snel een Taxi Scheveningen bij ons en geniet een fijne taxirit. Hygiëne, comfort, veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het zelf!

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Reist u met een groep van of naar Scheveningen? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Lekker gezellig en goedkoop Taxi Scheveningen! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn.

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.