Taxi Scheveningen en Duindorp

Snel Taxi Scheveningen nodig?

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Scheveningen en Duindop snel bestellen

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Voor alle Taxi Scheveningen ritten

Van en naar Scheveningen met de taxi? Wij zijn met Taxi Scheveningen ook altijd dichtbij u! Binnen 10 minuten staat onze taxi bij u voor de deur. Reist u naar een bestemming buiten Den Haag? Dan hanteren wij vaste tarieven zodat u nooit teveel betaalt. Ook indien u met een groep reist kunt u terecht bij Taxi Haag. Wij beschikken namelijk ook over taxibussen. Wilt u gebruikmaken van Taxi Scheveningen? Bel dan snel, boek online of stuur gemakkelijk een Whatsapp berichtje! 

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen

SNEL & PROFESSIONEEL

Voor al uw ritten van en naar Scheveningen. Boek snel een Taxi Scheveningen bij ons en geniet een fijne taxirit. Hygiëne, comfort, veiligheid en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Ervaar het zelf!

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Reist u met een groep van of naar Scheveningen? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Lekker gezellig en goedkoop Taxi Scheveningen! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.