Taxi Rijswijk

Van en naar met Taxi Rijswijk

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Rijswijk – Goedkoop, snel & makkelijk besteld

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Een taxi in Rijswijk bestellen

Ben je op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf voor vervoer van of naar Rijswijk toe? Bij Taxi Haag bent u daarvoor aan het juiste adres. Met ons taxibedrijf richten wij ons op Den Haag én op de complete Haaglanden. Voor een taxi in Rijswijk kunt u dus optimaal van onze diensten gebruik maken. Hierbij bent u verzekerd van een optimale beleving én van scherpe tarieven. Bovendien zijn wij uiterst transparant over de tarieven die wij hanteren en komt u achteraf dus nooit voor verrassingen te staan.

In de afgelopen jaren hebben wij al veel taxiritten in Rijswijk uit mogen voeren. Onze chauffeurs weten hierdoor exact de weg in deze leuke stad, waardoor wij u op een snelle, aangename en veilige manier kunnen vervoeren. U geniet daarbij van veel gemak, terwijl u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Het maakt hierbij niet uit of u naar Rijswijk toegebracht wilt worden of dat u in Rijswijk opgehaald wilt worden.

Moet u voor zakelijke doeleinden naar Rijswijk toe? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze taxicentrale in Rijswijk richten wij ons namelijk zowel op particuliere- als op zakelijke klanten. Hiertoe zijn wij in staat dankzij onze luxe auto’s; onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien en bieden het gewenste comfort onderweg. Tijdens de rit kunt u ook op uw gemakje in onze taxi werken. Gaat u graag een gezellig praatje met onze chauffeur aan? Daar vinden onze gezellige chauffeurs ook erg leuk!

Wilt u met een groter reisgezelschap naar Rijswijk toe? Of wilt u met bijvoorbeeld 7 personen in Rijswijk opgehaald worden? Voor Taxi Haag is dat geen probleem. Wij hebben namelijk de beschikking over ruime taxibusjes; in deze taxibusjes is ruimte voor maximaal 8 personen. Ook voor een groter gezelschap zijn wij het aangewezen taxibedrijf in Rijswijk!

Kortom; bent u op zoek naar de beste Rijswijkse taxicentrale? Dan hoeft u niet verder te kijken. Bij Taxi Haag geniet u van duidelijke afspraken, van vaste tarieven en van veel gemak. Onze chauffeurs kennen de weg op hun duimpje, ontzorgen u volledig en zorgen bovenal voor een snelle, veilige en aangename rit. Dat u daar niet de hoofdprijs voor hoeft te betalen, is vervolgens ook mooi meegenomen! 

Bent u op zoek naar een taxi van Rijswijk naar Den Haag? Dat is uiteraard ook mogelijk bij Taxi Haag. Ons werkgebied strekt zich namelijk over de gehele Haaglanden uit; wij werken in Den Haag, in Rijswijk, in Wassenaar, in Leidschendam-Voorburg, in Delft, in het Westland, in Midden-Delfland, in Pijnacker-Nootdorp en in Zoetermeer. In de gehele Haaglanden is Taxi Haag het meest vooruitstrevende taxibedrijf!

Taxi tussen Rijswijk en Schiphol?

Heeft u een vakantie geboekt en vliegt u daarvoor vanaf Schiphol? Dan kunt u bij Taxi Haag direct een taxi van Rijswijk naar Schiphol boeken. U geniet hierbij van vaste tarieven, van uitmuntende betrouwbaarheid en de best mogelijke service.

Wilt u deze taxi direct boeken? Dit is mogelijk via onze website; u kunt direct uw taxi van Rijswijk naar Schiphol online boeken. Wilt u een taxi van Schiphol naar Rijswijk boeken? Ook dat is mogelijk via onze website! 

Het is daarnaast ook mogelijk om een taxi in Rijswijk telefonisch te bestellen. U kunt daarvoor bellen naar 070 22 11 694. Naar dit nummer kunt u ook een Whatsapp bericht sturen; het reserveren van een taxi in Rijswijk is in ieder geval nog nooit zo makkelijk geweest! U geniet bij Taxi Haag niet alleen van veel gemak, maar dus ook van een uitmuntende service en van scherpe tarieven. Meer informatie over de vaste tarieven kunt u hier vinden. 

Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk

SNEL & PROFESSIONEEL

Makkelijk en snel, van en naar Rijswijk met Taxi Rijswijk van Taxi Haag. Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Te bestellen via telefoon, online of zelfs Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Met een grote groep Taxi Rijswijk nodig? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.