Taxi Rijswijk

Van en naar met Taxi Rijswijk

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Rijswijk – Goedkoop, snel & makkelijk besteld

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Als u kwaliteit waardeert dan kiest u Taxi Rijswijk van Taxi Haag

Taxi Haag levert taxi en koeriersdiensten ook in Rijswijk. Voor Taxi Rijswijk kunt u dus nu ook bij ons terecht. Wij onderscheiden ons van de rest door net dat beetje extra’s te leveren op gebied van hygiëne, comfort, snelheid en natuurlijk veiligheid. Van en naar bestemmingen buiten regio Den Haag met Taxi Rijswijk kan ook en daar hanteren wij zelfs vaste tarieven voor. Zo betaalt u dus nooit teveel.

Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk

SNEL & PROFESSIONEEL

Makkelijk en snel, van en naar Rijswijk met Taxi Rijswijk van Taxi Haag. Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Te bestellen via telefoon, online of zelfs Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Met een grote groep Taxi Rijswijk nodig? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.