Taxi Nootdorp

Nooit meer lang wachten op Taxi Nootdorp

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Nootdorp – Goedkoop en snel besteld

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi Nootdorp, in een notendop

Wij kunnen teksten schrijven over hoe geweldig en speciaal wij zijn, maar in een notendop zeggen we dat snel, betrouwbaar, hygiënisch en professioneel. Er is duidelijk een reden waarom steeds meer gasten kiezen voor Taxi Nootdorp van Taxi Haag. Is kwaliteit en snelheid ook belangrijk voor u? Waarschijnlijk zien we u dan snel!

Taxi Nootdorp

Taxi Kijkduin

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi Kijkduin bestellen dan kan dat online, via de telefoon of tegenwoordig zelfs via Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Grote groepen kiezen vaan voor Taxi Haag voor onze Taxi Nootdorp diensten. Voor groepen hebben we een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.