Taxi Leidschendam & Voorburg

Goedkope taxi Leidschendam

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Leidschendam – Snel, goedkoop & makkelijk

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi beschikbaar in Leidschendam

Samen met Voorburg ligt Leidschendam lekker dicht tegen Den Haag aan. Vaak verzorgen wij dan ook ritten van en naar met Taxi Leidschendam. Bent u nog geen gebruiker van Taxi Haag? Geen probleem. Dankzij ons grote wagenpark kunnen wij ook er voor zorgen dat u voortaan snel en comfortabel wordt vervoerd van en naar Leidschendam-Voorburg. 

Gaat u misschien naar een verdere bestemming? Dan hanteren wij goedkope vaste tarieven zodat u nooit teveel betaalt. Bekijk onze vaste tarieven pagina voor meer informatie. Natuurlijk kunt u ook gewoon bellen of via whatsapp een bericht sturen.

Taxi Leidschendam

Taxi Leidschendam

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi Leischendam bestellen dan kan dat online, via de telefoon of via Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Een grote groep met Taxi Leidschendam? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.