Taxi Kijkduin

Snel een Taxi Kijkduin 

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio/Taxi Kijkduin snel nodig? Snel & makkelijk besteld

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi Kijkduin, maar dan sneller

Net als meeste andere taxicentrales zijn wij ook actief in Kijkduin. Het verschil waarin wij ons mee onderscheiden is de snelheid. Bestel een taxi Kijkduin en een van onze taxi’s staat binnen 15 minuten bij u voor de deur. Van en naar Kijkduin is nu eindelijk een stuk sneller dan de meesten gewend zijn! Reist u van Kijkduin naar een bestemming buiten de stad? Kijk dan op onze vaste tarieven pagina voor aantrekkelijke vaste prijzen.

Taxi Kijkduin

Taxi Kijkduin

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi Kijkduin bestellen dan kan dat online, via de telefoon of tegenwoordig zelfs via Whatsapp.

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Met een grote groep Taxi Kijkduin nodig? Wij regelen voor u dan graag een taxibus! Wij verzorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.