Werkgebieden taxicentrale Taxi Haag regio

De werkgebieden van Taxi Haag

Home/Werkgebied – Taxi centrale Den Haag regio

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Onze werkgebieden in en rondom Den Haag

Taxi centrale Den Haag regio valt onder een van de activiteiten van Taxi Haag. Het maakt niet uit of u opgehaald moet worden in een buitenhoek in Kijkduin en gebracht moet worden naar een steegje in Voorburg. Of misschien gewoon een aantal blokken verder? Wij zijn niet vies van korte ritten en weigeren deze dan ook nooit! Uw wens is onze zorg.

Bent u benieuwd in welk gebieden wij actief zijn? Hieronder vindt u een simpele overzicht.

Den Haag Taxi

Den Haag Taxi

Taxi Kijkduin

Taxi Kijkduin

Taxi Nootdorp

Taxi Nootdorp

Taxi Rijswijk

Taxi Rijswijk

Taxi Voorburg

Taxi Rijswijk

Taxi Wateringen

Taxi Wateringen

Taxi Ypenburg

Taxi Ypenburg

Taxi Wassenaar

Taxi Wassenaar

Taxi Scheveningen

Taxi Scheveningen

Taxi Leidschendam

Taxi Leidschendam

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.