Taxi Den Haag Schiphol

Ophaal- & brengservice

Home/Taxi Den Haag Schiphol – €75 vaste prijs

Heeft u een vakantie geboekt? Vliegt u daarbij vanaf Schiphol of komt u weer op Schiphol aan? In beide gevallen kunt u via Taxi Haag een taxi huren Wij zijn namelijk hét aangewezen taxibedrijf voor een rit van Den Haag naar Schiphol of van Schiphol naar Den Haag. Daarbij zijn wij niet alleen interessant voor inwoners van Den Haag, maar ook voor de inwoners van alle Haaglanden. 

Bent u woonachtig in Den Haag, in het Westland, in Rijswijk, in Midden-Delfland, in Delft, in Pijnacker-Nootdorp, in Zoetermeer, in Leidschendam-Voorburg of in Wassenaar? Dan bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres voor het huren van een taxi naar én van Schiphol.

Als u een taxi van Den Haag naar Schiphol bij ons reserveert, geniet u van enkele voordelen. Wij hanteren namelijk vaste én lage tarieven, onze chauffeurs weten exact de weg naar en op de luchthaven, onze taxi’s zijn van alle gemakken voorzien en wij staan op het afgesproken tijdstip op het afgesproken adres voor u klaar. Wij hechten veel waarde aan transparantie en bij ons geldt echt ‘afspraak is afspraak’. 

Onze chauffeur staat stipt op tijd bij u voor de deur, waarna de koffers voor u in de taxi ingeladen worden. Zodra u plaatsneemt in onze taxi, begint eigenlijk al direct uw vakantie. Onze chauffeur ontzorgt u volledig, zorgt voor een aangename rit en is uiteraard ook altijd bereid om een gezellig praatje te maken. Eenmaal op Schiphol aangekomen stopt hij bij de juiste vertrekhal – wij zoeken deze vertrekhal alvast op aan de hand van uw vluchtgegevens – en tilt de koffers weer voor u uit de auto. U geniet hierdoor vanaf het allereerste moment van veel gemak; een prima start van uw vakantie!

Uiteraard is een taxi van Schiphol naar Den Haag ook mogelijk. in dat geval houden wij uw vlucht in de gaten en staan wij op het juiste tijdstip op een makkelijk te bereiken plek op Schiphol. Via de telefoon wordt aan u doorgegeven waar u onze chauffeur kunt vinden, waarna onze chauffeur u weer veilig naar Den Haag terugbrengt. Woont u in één van de andere gebieden van de Haaglanden? Ook dan is Taxi Haag voor u dé aangewezen partij voor het verzorgen van een taxi van Schiphol naar de Haaglanden.

Moet u voor zakelijke doeleinden een reis maken? Ook dan kunt u bij Taxi Haag een taxi van Den Haag naar Schiphol boeken. Wij richten ons namelijk zowel op particulier- als op zakelijk vervoer. Op het afgesproken tijdstip staan wij op het afgesproken adres klaar, waarna wij u op een veilige en aangename manier op Schiphol afzetten. Tijdens de rit kunt u in de auto – indien gewenst – verder werken, aangezien wij over luxe auto’s en taxibusjes beschikken.

Gaat u met een groter gezelschap op reis? Dan is het interessant om een taxibus te huren van Den Haag naar Schiphol. Meer informatie over het huren van een taxibus kunt u op onze pagina ‘Taxibus’ vinden. Voor zowel het vervoer in een personenauto als voor het vervoer in een taxibus rekenen wij scherpe tarieven. De kosten zijn bovendien voor u van tevoren al bekend, waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. 

Wilt u direct een taxi van Den Haag naar Schiphol reserveren? Of een taxi van Schiphol naar Den Haag? Via onze website kunt u direct de taxi online boeken, maar u kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Op het telefoonnummer 070 22 11 694 kunt u ons bellen, maar u kunt ons ook een Whatsapp bericht sturen. Indien u een taxi wenst vanuit één van de plaatsen van de Haaglanden naar Schiphol toe, is dat uiteraard ook mogelijk bij Taxi Haag. Wij richten ons om het complete gebied de Haaglanden, waar Den Haag, het Westland, Rijswijk, Midden-Delfland, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar onder vallen!

Wat kost een taxi van Den Haag naar Schiphol?

Bent u op zoek naar de goedkoopste taxi naar Schiphol toe? Wilt u goedkoop met de taxi vanuit Den Haag naar Schiphol gebracht worden? Dan bent u bij Taxi Haag zéker aan het juiste adres. De Schiphol taxi kosten zijn bij ons namelijk beperkt; wij hechten veel waarde aan een goed begin en/of goed einde van uw vakantie of zakelijke reis. Mede daarom hanteren wij niet de hoofdprijs; wij willen het immers voor iedereen leuk en betaalbaar houden.

Op onze website vindt u meer informatie over de kosten van een taxi naar Schiphol. Op de vraag ‘Wat kost een taxi naar Schiphol?’ kunnen wij niet zomaar een antwoord geven. Wij willen u daarvoor graag verwijzen naar onze pagina ‘Luchthaven tarieven’. Daar ziet u exact staan wat u moet betalen voor een rit van Den Haag naar Schiphol, waarbij wij onderscheid maken tussen een normale taxi en een taxibus:

  • Schiphol (brengen): 75 euro (max. 4 personen) of 90 euro (max. 8 personen)
  • Schiphol (ophalen): 80 euro (max. 4 personen) of 90 euro (max. 8 personen)

Meer informatie over deze tarieven en over de voordelen die wij bieden, kunt u op onze pagina Luchthaven tarieven vinden. 

De tarieven die wij hanteren, zijn in ieder geval scherp te noemen. Wij willen het boeken van een taxi naar Schiphol namelijk voor iedereen betaalbaar houden. Mede daarom zorgen wij ook voor veel transparantie; wij laten u bijvoorbeeld graag zien op welke manier wij het bedrag voor uw taxirit van Den Haag naar Schiphol opgebouwd hebben. Wij hechten veel waarde aan deze transparantie en weten uit eigen ervaring dat dit voor veel klanten ook onwijs prettig is.

Vaste tarieven, keurige auto’s, nette chauffeurs en altijd op tijd. Dat zijn enkele van de pijlers die bij Taxi Haag centraal staan. Wij willen uw vakantie of zakenreis goed laten beginnen en/of goed laten eindigen. In de afgelopen jaren hebben wij dat al voor veel mensen mogen verzorgen. Bent u de volgende? U kunt online of telefonisch direct een taxi vanuit Den Haag naar Schiphol boeken en/of van Schiphol naar Den Haag. Wij bieden deze scherp geprijsde diensten niet alleen aan voor inwoners van Den Haag, maar voor alle inwoners van de Haaglanden! Een goedkope taxi naar Schiphol vanuit de Haaglanden; dat is Taxi Haag bij uitstek!

Taxi van Den Haag naar Schiphol

Schiphol Taxi Den Haag

De juiste keus voor taxi Den Haag Schiphol

  1. Bij Taxi haag wordt u voor slechts €75,-van regio Den Haag naar Schiphol gebracht of voor maar €80,- van Schiphol opgehaald. Dit zijn de laagste vaste tarieven van Den Haag en gaat niet ten koste van kwaliteit of service. Heeft u een bus nodig voor maximaal 8 personen, dan kunnen wij u vervoeren in een van onze taxibussen. Met de taxibus wordtu gebracht voor slechts €90,- of opgehaald voor slechts €90,-.

Indien u een Schiphol taxi nodig heeft, dan vragen wij u het minimaal 24 uur van te voren te reserveren zodat wij uw rit kunnen inplannen. Mocht u een Schiphol taxi met spoed nodig hebben, dan kan dit telefonisch via 070 22 11 694 of via Whatsapp. Wanneer u opgehaald moet worden houden wij uw vluchtnummer in de gaten zodat de chauffeur altijd op tijd aanwezig is.

Brengen

DEN HAAG – SCHIPHOL AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €70,-
Taxibus (max. 8 personen) €85,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

SCHIPHOL AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €75,-
Taxibus (max. 8 personen) €90,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI