Taxi Den Haag Maastricht Airport

Voordelig een de taxi van Den Haag naar Maastricht Airport

Home/Taxi Den Haag Maastricht Airport – €360

Taxi Den Haag Maastricht Airport nodig?

Weinig taxibedrijven in Den Haag zijn bekend met taxi Den Haag Maastricht Airport, maar wij niet. Indien u met de taxi van Den Haag naar Maastricht Airport moet reizen, dan hanteren wij daar de laagste vaste tarieven voor. Niet alleen betaalt u zo nooit teveel, maar dit gaat bij ons nooit ten koste van kwaliteit en service.

Voor slechts €360,- brengen, of halen wij u op, met de taxi van Den Haag naar Maastricht Airport (personen auto, max 4 personen). Een taxibus (max 8 personen) kost u slechts €395,-.

Maastricht Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Maastricht Airport

Wij kunnen u tegen dezelfde lage tarief ook ophalen taxi Den Haag Maastricht Airport. Indien u opgehaald moet worden vragen wij u ons ook uw vluchtnummer door te geven. Wij kunnen dan uw vlucht in de gaten houden en rekening houden met eventuele vertragingen of een vervroegde landing. Zo is uw chauffeur altijd op tijd aanwezig wanneer u bijvoorbeeld in een vertraagde vlucht zit.

Brengen

DEN HAAG – MAASTRICHT AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €360,-
Taxibus (max. 8 personen) €395,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

MAASTRICHT AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €360,-
Taxibus (max. 8 personen) €395,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI