Taxi Den Haag Lelystad Airport 

Goedkoop met de taxi van Den Haag naar Lelystad Airport

Home/Taxi Den Haag Lelystad Airport – €130 vaste prijs

Taxi Den Haag Lelystad Airport nodig?

Ook met taxi Den Haag Lelystad Airport zijn uw de voordeligste en meest logische keuze. Wij hanteren namelijk vaste tarieven die ook nog een de laagste tarieven zijn van alle taxibedrijven in Den Haag en omstreken. Dit gaat ook nog eens niet ten koste van de kwaliteit en service. Wij kunnen u niet alleen brengen, maar ook ophalen. Groepsvervoer, VIP taxi en zakelijk vervoer behoren ook tot een van de mogelijkheden.

Voor slechts €130,- brengen, of halen wij u op, met de taxi van Den Haag naar Lelystad Airport (personen auto, max 4 personen). Een taxibus (max 8 personen) kost u slechts €175,-.

Lelystad Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Lelystad Airport

Voor ophalen hanteren wij dezelfde lage vast tarief van brengen! Wij kunnen u ook ophalen met Taxi Den Haag Lelystad Airport. Wanneer u opgehaald moet worden vragen wij u ons ook uw vluchtnummer door te geven. Hierdoor kunnen wij uw vlucht in de gaten houden. Ook houden wij dan rekening met eventuele vertragingen of een vervroegde landing. Zo weet u zeker dat de chauffeur altijd op tijd is, ook wanneer uw vlucht is vertraagd!

Brengen

DEN HAAG – LELYSTAD AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €130,-
Taxibus (max. 8 personen) €175,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

LELYSTAD AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €130,-
Taxibus (max. 8 personen) €175,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI