Taxi Den Haag Eindhoven Airport

Taxi van Den Haag naar Eindhoven Airport

Home/Taxi Den Haag Eindhoven Airport – €220

Met taxi Den Haag naar Eindhoven Airport

Heeft u een taxi nodig om van Den Haag naar Eindhoven Airport gebracht te worden? Boek dan snel taxi Den haag Eindhoven Airport bij ons. Wij hanteren lage vaste tarieven. Wij kunnen u niet alleen brengen, maar ook ophalen.

De lage taxi tarieven die wij hanteren zijn de laagste van Den Haag en gaan niet ten koste van kwaliteit en service. Wanneer u een taxi bij ons boekt heeft u de mogelijkheid om ook na de rit in de taxi af te rekenen per credit card, pin of contant. Bel ons op 070 22 11 694 of stuur een Whatsapp bericht om nu nog uw taxi te reserveren. Online een taxi bestellen kan natuurlijk ook!

Eindhoven Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Eindhoven Airport

Wij kunnen u ook ophalen met Taxi Den Haag Eindhoven Airport. Wanneer u opgehaald moet worden vragen wij u ons ook uw vluchtnummer door te geven. Hierdoor kunnen wij uw vlucht in de gaten houden, rekeninghoudend met eventuele vertragingen of een vervroegde landing. Zo weet u zeker dat de chauffeur altijd op tijd is, ook wanneer uw vlucht is vertraagd!

Brengen

DEN HAAG – EINDHOVEN AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €200,-
Taxibus (max. 8 personen) €260,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

EINDHOVEN AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €200,-
Taxibus (max. 8 personen) €260,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI