Taxi Den Haag Düsseldorf Airport

Goedkope taxi van Den Haag naar Düsseldorf Airport

Home/Taxi Den Haag Düsseldorf Airport – €375

Een taxi Den Haag Düsseldorf Airport nodig?

Goedkoop met de taxi van regio Den Haag naar Düsseldorf Airport hoeft niet meer een vermogen te kosten. Taxi Haag is ongetwijveld de beste keuze met de laagste prijzen. Wij hanteren niet alleen de laagste vaste tarieven van Haagse taxibedrijven, maar bieden ook nog eens de beste service en kwaliteit. Opgehaald of gebracht worden, u betaalt nooit teveel. Wij maken duidelijke transparante afspraken zodat u altijd weet waar u aan toe bent, zonder zorgen!

Voor slechts €245,- brengen, of halen wij u op, met de taxi van Den Haag naar Düsseldorf Airport (personen auto, max 4 personen). Een taxibus (max 8 personen) voor dezelfde kost u slechts €295,-.

Dusseldorf Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Düsseldorf Airport

Wij kunnen u tegen onze brengservie tarief ook ophalen. Daarnaast houden wij uw vlucht in de gaten, wanneer wij uw vluchtnummer ontvangen, zodat de chauffeur ruim op tijd bij de ophaallocatie aanwezig is. Zo hoeft u nooit meer zorgen te maken in geval van een vluchtvertraging of vervroegde landing.

Brengen

DEN HAAG – DÜSSELDORF AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €245,-
Taxibus (max. 8 personen) €295,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

DÜSSELDORF AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €245,-
Taxibus (max. 8 personen) €295,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI