Taxi Den Haag Brussels Airport 

Met de taxi van Den Haag naar Brussels Airport. Terug ook mogelijk!

Home/Taxi Den Haag Brussels Airport – €250

Taxi Den Haag Brussels Airport nodig?

Taxi Haag is ongetwijfeld de goedkoopste taxibedrijf in regio Den Haag voor een taxi naar Brussels Airport. Wij hanteren namelijk de laagste vaste tarieven, zonder dat dit ten koste gaat van service en kwaliteit. Dankzij ons betaalt u (via ons) nooit teveel! Moet u opgehaald worden? Dat is ook geen probleem!

Voor slechts €250,- brengen, of halen wij u op, met de taxi van Den Haag naar Brussels Airport (personen auto, max 4 personen). Een taxibus (max 8 personen) voor dezelfde kost u slechts €295,-.

Brussels Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Brussels Airport

Met de taxi opgehaald worden van Brussels Airport hoeft helemaal niet prijzig te zijn, zoals bij andere Haagse taxibedrijven. Bij ons boekt u een taxi Den Haag Brussels Airport tegen dezelfde vaste tarieven die wij hanteren voor onze brengservice. Wij ontvangen, indien u opgehaald moet worden, ook uw vluchtnummer. Hierdoor kunnen wij uw vlucht in de gaten houden en rekening houden met een eventueel vertraagde- of vervroegde landing. Zo is uw chauffeur altijd op tijd aanwezig wanneer u bijvoorbeeld in een vertraagde vlucht zit.

Brengen

DEN HAAG – BRUSSELS AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €250,-
Taxibus (max. 8 personen) €295,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

BRUSSELS AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €250,-
Taxibus (max. 8 personen) €295,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI