Taxi Den Haag Antwerpen Airport

Met de taxi van Den Haag naar Antwerpen Airport, of terug

Home/Taxi Den Haag Antwerpen Airport – €195

Taxi Den Haag Antwerpen Airport nodig?

U zoekt de goedkoopste taxi Den Haag Antwerpen Airport nodig. Bij Taxi Haag zit u goed. Wij daar de laagste vaste tarieven voor. U betaalt zo nooit teveel en zult merken dat de lage tarieven ook niet ten koste gaan van kwaliteit en service.

Voor slechts €170,- brengen, of halen wij u op, met de taxi van Den Haag naar Antwerpen Airport (personen auto, max 4 personen). Een taxibus (max 8 personen) kost u slechts €195,-.

Antwerpen Airport Taxi Den Haag

Taxibus voor groepsvervoer

Reist u met een groep? Dan kunnen wij een taxibus voor u reserveren. Per taxibus kunt u mer maximaal 8 personen reizen. Is de groep groter dan 8 personen dan kunt u bij ons meerdere taxi’s of taxibussen reserveren.

Ophalen – Taxi Den Haag Antwerpen Airport

Met de taxi opgehaald worden van Antwerpen Airport hoeft helemaal niet prijzig te zijn, zoals bij andere Haagse taxibedrijven. Bij ons boekt u een taxi tegen dezelfde vaste tarieven die wij hanteren voor onze brengservice. Wij ontvangen, indien u opgehaald moet worden, ook uw vluchtnummer. Hierdoor kunnen wij uw vlucht in de gaten houden en rekening houden met een eventueel vertraagde- of vervroegde landing. Zo is uw chauffeur altijd op tijd aanwezig wanneer u bijvoorbeeld in een vertraagde vlucht zit.

Brengen

DEN HAAG – MAASTRICHT AIRPORT

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €170,-
Taxibus (max. 8 personen) €195,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI

Ophalen

MAASTRICHT AIRPORT – DEN HAAG

Voertuig Vast tarief
Personenauto (max. 4 personen) €170,-
Taxibus (max. 8 personen) €195,-
BEL NU
BOEK ONLINE
WHATSAPP TAXI