Taxi Den Haag tarieven

Taxi Den Haag tarieven uitgelegd

Home/Taxi Den Haag tarieven – Vaste tarieven ook mogelijk

Taxi Den Haag tarieven

Het is belangrijk om te weten wat de tarieven zijn van een taxi wanneer u een taxi boekt. Bij Taxi Haag zijn de tarieven vooraf al duidelijk. Op onze website vindt u verschillende pagina’s met vaste tarieven, luchthaven tarieven en natuurlijk de algemene taxi tarieven.

Op de algemene taxi tarieven pagina vindt u een overzicht met de opmaak van een taxitarief, zodat u altijd weet hoe de ritprijs wordt berekend.

Speciaal voor ritten van en naar een luchthaven hebben we een pagina met alle luchthaven tarieven. Hier staat vaste prijzen die sterk concurreren met tarieven van andere taxibedrijven.

Als laatst hebben we een pagina met vaste tarieven. Hier staat bijna elk bestemming (stad/regio/dorp) van Nederland in en natuurlijk ook de bijbehorende vaste tarief. Ook deze tarieven zijn altijd een stuk goedkoper dan andere Haagse taxibedrijven.

Bij ons zit u niet alleen qua kwaliteit en service goed, maar ook qua prijs!

LuchthavenMax. 4 personenMax. 8 personen
Schiphol (brengen)€50,-€65,-
Schiphol (ophalen)€60,-€75,-
Rotterdam The Hague Airport€35,-€45,-
Eindhoven Airport€170€195,-
Lelystad Airport€100,-€125,-
Maastricht Airport€200,-€260,-
Antwerpen Airport€170,-€195,-
Brussels Airport€230,-€300
Düsseldorf Airport€200,-€260,-
Brussels South Charleroi Airport€260,-€315,-

Whatsapp

BESTEL VIA WHATSAPP

Bestel en reserveer uw rit via Whatsapp taxi. Afrekenen gebeurt na de rit.

WHATSAPP TAXI

Boek Online

BESTEL VIA ONZE WEBSITE

U kunt ook via onze website uw taxi bestellen en reserveren. Betaal na de rit.

TAXI BESTELLEN

Bel & Bestel

BESTELLEN VIA DE TELEFOON

Bestel uw taxi via de telefoon. Achteraf afrekenen met credit card, pin of contant.

BEL NU

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.