Groepsvervoer Den Haag

Reizen met een groep hoeft geen probleem te zijn!

Home/Taxi Diensten Den Haag regio bestellen/Groepsvervoer Den Haag – Goedkope Taxibus

Een taxibus huren voor groepsvervoer

Groepsvervoer Den Haag

Bent u voornemens om voor meer dan 4 personen een taxi te huren? Dan willen wij u graag wijzen op dé mogelijkheid die wij hiervoor bieden; het huren van een taxibus. In onze taxibusjes mogen – conform de wet – maximaal 8 passagiers vervoerd worden. Voor een groep van 4 tot en met 8 personen is het huren van een taxibus voor u de meest verstandige keuze. Het is niet alleen gezellig om met een compleet reisgezelschap in één taxibus te worden vervoerd, maar het is voor u ook nog eens voordeliger. U hoeft immers niet twee losse taxiauto’s te reserveren, maar u hoeft enkel een taxibus te reserveren.

Wilt u graag een taxibus reserveren in Den Haag? Bent u op zoek naar een taxibus in Den Haag? Dan bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres; ons werkgebied richt zich op de Haaglanden, waarbij de focus uiteraard ook op de prachtige stad Den Haag ligt. Deze stad heeft bijzonder veel te bieden, maar is niet overal evengoed bereikbaar met de auto. Onze taxichauffeurs kennen de binnenstad van Den Haag echter op hun duimpje, waardoor zij exact weten hoe zij u zo snel en aangenaam mogelijk van bestemming A naar bestemming B kunnen brengen.

Als u een taxibus wilt huren, kunt u daarvoor gebruik maken van de tool op onze website. U kunt direct het aantal personen, de gewenste ophaaltijd én de adressen aan ons doorgeven, waarna u direct het bijbehorende tarief ziet verschijnen. Bent u niet zo’n liefhebber van het online reserveren van een taxibus? Of heeft u nog vragen over het vervoer met een taxibus in Den Haag? Dan kunt u ook telefonisch met ons contact opnemen op 070 22 11 694. Op dit nummer kunt u ook middels een Whatsapp bericht een taxibus bij Taxi Haag reserveren.

Bij Taxi Haag bent u verzekerd van een aangename en veilige. Onze chauffeurs stellen u compleet centraal en gaan dan ook graag op uw verzoeken in. Wilt u de radio in de taxibus op een bepaalde zender? Geen probleem! Wilt u graag dat de airco iets harder gaat blazen? Ook dat is geen probleem. Alle taxibusjes van Taxi Haag zijn namelijk onwijs luxe en zien er bovenal keurig uit. 

Mede door het uiterlijk van onze taxibusjes kunt u deze óók voor zakelijk vervoer gebruiken. Moet u bijvoorbeeld met enkele collega’s naar een bepaalde locatie in Den Haag? Ook dan kunt u een taxibus huren via Taxi Haag; wij richten ons zowel op particulier- als op zakelijk vervoer. 

Als u een taxibus via onze website gaat reserveren, kunt u de gewenste ophaaltijd selecteren. Tevens ziet u direct de bijbehorende kosten vermeld staan, waardoor u achteraf niet meer voor onduidelijkheid komt te staan. Wij hechten veel waarde aan duidelijke communicatie, vaste prijzen en transparantie. Bij Taxi Haag komt u nooit voor verrassingen te staan!

Kortom; wilt u een taxibus reserveren in Den Haag? Dan bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres. Onze chauffeurs zijn uiterst vriendelijk, we hanteren duidelijke en relatief voordelige prijzen, onze taxibusjes zijn van alle gemakken voorzien én onze chauffeurs weten de weg in Den Haag uit hun hoofd. U bent daardoor verzekerd van een snelle en aangename rit. Binnen een mum van tijd bent u van locatie A naar locatie B gebracht, waarbij u ondertussen vanuit het taxibusje van de prachtige stad Den Haag hebt kunnen genieten. 

Bent u op zoek naar een taxibusje in de Haaglanden? Wilt u bijvoorbeeld met een taxibus naar Wassenaar, naar Leidschendam-Voorburg, naar Zoetermeer, naar Pijnacker-Nootdorp, naar Delft, naar Midden-Delfland, naar Westland of naar Rijswijk? Ook dat is mogelijk bij Taxi Haag. Wij halen u graag in één van deze gebieden op en brengen u vervolgens met onze taxibus naar de gewenste bestemming. Uiteraard kunnen wij u ook op een bepaalde locatie ophalen en vervolgens weer veilig thuis brengen op het gewenste adres in de Haaglanden.

Taxibus naar Schiphol

Heeft u een heerlijke vakantie in het vooruitzicht? Wilt u daarbij met een taxibus naar Schiphol gebracht worden? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vanuit Den Haag én vanuit de Haaglanden brengen wij met grote regelmaat vakantiegangers én zakelijke klanten naar deze luchthaven toe. Door een taxibus naar Schiphol bij ons te reserveren, geniet u van veel gemak;

  • Vaste prijzen
  • Makkelijk online of telefonisch te boeken
  • Luxe taxibussen
  • Gezellige rit; u bevindt zich immers met uw reisgezelschap in één bus
  • Geschikt voor 4 tot en met 8 personen
  • Op een veilige manier van én naar Schiphol!

Whatsapp

BESTEL VIA WHATSAPP

Bestel en reserveer uw rit via Whatsapp taxi. Afrekenen gebeurt na de rit.

WHATSAPP TAXI

Boek Online

BESTEL VIA ONZE WEBSITE

U kunt ook via onze website uw taxi bestellen en reserveren. Betaal na de rit.

TAXI BESTELLEN

Bel & Bestel

BESTELLEN VIA DE TELEFOON

Bestel uw taxi via de telefoon. Achteraf afrekenen met credit card, pin of contant.

BEL NU