Den Haag Taxi bestellen

Lokale taxidiensten in Den Haag

Home/Den Haag Taxi direct bestellen – Snel & goedkoop

Taxi bestellen of reserveren?

BEL NU
WHATSAPP TAXI
ONLINE BOEKEN

Taxi Den Haag

Heeft u een taxi naar of van Den Haag nodig? Dan bent u daarvoor bij Taxi Haag aan het juiste adres. Al jarenlang staan wij te boek als het meest vooruitstrevende taxibedrijf van Den Haag. U geniet bij ons van scherpe prijzen, onze chauffeurs zijn uitermate professioneel en wij hechten veel waarde aan de afspraken die wij maken. Als wij een bepaald tijdstip met u afspreken, staan wij ook op dat tijdstip op u te wachten. Op tijd, in een nette auto en dit allemaal tegen voordelige prijzen. Bent u op zoek naar een Taxi in Den Haag? Dan hoeft u eigenlijk niet meer verder te kijken!

Met ons taxibedrijf richten wij ons op Den Haaf en op de Haaglanden. Door de ervaringen die wij in de afgelopen jaren opgebouwd hebben, weten wij exact hoe wij u zo snel en zo aangenaam mogelijk van locatie A naar locatie B kunnen brengen. Onze chauffeurs kennen immers de weg in Den Haag uit ons hoofd. Eventuele knooppunten worden vermeden en u arriveert dus snel op de eindbestemming.

Zijn wij de beste taxicentrale in Den Haag? Ja, dat durven wij wel te beweren. Bij ons geldt namelijk nog echt ‘afspraak is afspraak’. Als u bij ons een taxi reserveert voor naar of van Den Haag toe, dan bent u verzekerd van een afspraak. Wij staan op het afgesproken tijdstip op de afgesproken locatie klaar en brengen u op een veilige, snelle en aangename wijze naar de eindbestemming toe. U geniet hierdoor van veel gemak en u hoeft zelf nergens meer aan te denken.

Bijkomend voordeel is dat wij vooraf een vast tarief aan u doorgeven. U komt achteraf dus niet voor verrassingen te staan; vooraf weet u direct welk tarief wij hanteren. Mocht u hier vragen over hebben, laten wij u ook graag zien op welke manier wij onze tarieven opbouwen. Heeft u daar nu al interesse in? Dan verwijzen wij u graag naar onze pagina ‘Tarieven’

Uw gemak is onze zorg. Dat is één van de uitspraken die in onze onderneming centraal staan. Wij willen het namelijk voor u zo aangenaam mogelijk maken; welke handelingen wij daarvoor moeten verrichten, maakt voor ons eigenlijk niks uit. Wij willen dat u geniet van uw taxirit naar of van Den Haag toe. Hierbij bent u verzekerd van scherpe tarieven en van veel transparantie. Afspraak is bij ons afspraak; dat geldt niet alleen voor de afgesproken tijdstippen, maar ook voor de vaste tarieven die wij hanteren.

Heeft u een taxi in Den Haag nodig voor zakelijke doeleinden? Ook dan bent u bij Taxi Haag aan het juiste adres. Wij bieden namelijk vervoer aan voor zowel particuliere klanten als voor zakelijke klanten. Ongeacht wat voor klant u bent; u geniet in onze taxi’s van de gewenste luxe. Onze taxi’s zijn ruim, zien er keurig schoon uit en stellen u ook in staat om onderweg nog even te werken. Dat is wel zo handig als u bijvoorbeeld vanaf uw woonadres in Den Haag naar Schiphol gebracht wordt. Voor het vervoer van Den Haag naar Schiphol en van Schiphol naar Den Haag zijn wij ook de aangewezen partij.

Wilt u direct een taxi in Den Haag boeken? Dan is dat mogelijk via onze website. U kunt direct het aantal personen, de gewenste ophaaldatum en de gewenste ophaaltijd op deze pagina invullen. Onze website toont vervolgens direct wat het tarief gaat worden, waarna u de rit definitief kunt reserveren. Op het afgesproken tijdstip staat onze chauffeur op de afgesproken locatie op u te wachten; gemak dient de mens, niet waar?

Wilt u liever nog het een en ander overleggen? Of bent u een liefhebber van het telefonisch boeken van een taxi in Den Haag? Ook dat is vanzelfsprekend bij ons mogelijk; u kunt hiervoor bellen of een Whatsapp bericht sturen naar 070 22 11 694. 

U hoeft in ieder geval niet langer te zoeken naar een Den Haag Taxi. Bij Taxi Den Haag bent u namelijk van veel voordelen verzekerd:

  • Wij hanteren vaste tarieven voor de taxi service in Den Haag
  • Onze chauffeurs kennen de stad uit hun hoofd; alle ritten verlopen dus snel, veilig en aangenaam
  • Het online boeken van een taxi Den Haag is mogelijk via onze website
  • Onze chauffeur staat altijd op het afgesproken tijdstip voor u klaar
  • Onze auto’s zien er schoon uit én zijn van alle gemakken voorzien
  • U kunt bij ons zowel cash als met pin betalen
  • Al met al zijn wij de meest toonaangevende taxicentrale in Den Haag.
Den Haag Taxi

Den Haag Taxi

SNEL & PROFESSIONEEL

Geniet comfortable van uw rit in luxe moderne taxi’s en veilig met onze ervaren professionele chauffeurs. Wilt u een taxi bestellen dan kan dat online, via de telefoon of via Whatsapp. Den Haag Taxi snel en makkelijk geregeld. 

Groepsvervoer

1-8 PERSONEN

Reist u met een grote groep? Dan heeft u behoefte aan een taxibus. Wij vervorgen ook groepsvervoer. Lekker gezellig en goedkoop! Natuurlijk zijn onze taxibussen ook moderne voertuigen; comfortabel en veilig.

Pinnen & Cash

CREDIT CARD, PIN & CONTANT

U kunt bij al onze taxi’s, na de rit, afrekenen per credit card, door te pinnen of ouderwets betalen met contant geld. Heeft u een bon nodig? Geen probleem. Wanneer u per credit card of pin betaald, kunt u zelfs een factuur per email ontvangen. Handig!

Over onze taxi’s

avada-taxi-pricing-image-01

Altijd Fris & Schoon

U kunt bij ons rekenen op frisse en schone taxi’s. Hygiëne staat bij ons op prioriteit en daar handelen al onze taxichauffeurs dan ook naar. Wanneer u voor een dienst betaald, dan verdient u ook de beste.

Altijd Optijd

Niets is erger dan laat aankomen bij een bestemming. Wij doen ons uiterste best om onze passagiers optijd op te halen. Sterker nog, wij zijn meestal ruim van te voren aanwezig bij de ophaallocatie!

Veilig & Verzorgd

Veiligheid staat bij ons voorop! Al onze voertuigen worden regelmatig gecontrolleerd op diverse veiligheidschecks. Daarnaast onderhouden en verzorgen wij onze taxi’s alsof het onze kinderen zijn. 

Kindvriendelijk

Heeft u een isofix taxi nodig? Al onze taxi’s zijn voorzien van isofix aansluitingen. Uw baby of kind zit in onze taxi’s dus veilig. Heeft u geen babyzit of kinderstoel? Laat het ons weten zodat wij er een voor uw rit kunnen regelen.